- Lanseta energoteam rubin match-feeder 3 60m free download

Looking for:

Lanseta energoteam rubin match-feeder 3 60m free download -  













































     


SITE_NAME | The Truth about Colics - Ai cumparat acest produs ?



  Lanseta EnergoTeam Rubin Feeder, m, Medium, 3+2buc. Rubin Feeder este lanseta care isi va dezvalui cel mai bine adevarata valoare pe malul apei, atunci cand vreti sa realizati lanseuri la distanta si, mai ales, cand aveti de strunit un peste de cateva kilograme. Blancul cu conicitate mare, din carbon IM7 extrem de usor si actiune parabolica. Lanseta EnergoTeam Rubin Match-Feeder are un blank suplu, la prima vedere negru, dar odata adus in lumina capata o culoare rosiatica, de rubin. Prin prisma utilitatii, caracteristicilor si a pretului, aceasta lanseta este una fara rival pe piata romaneasca si fara nici un fel . Lanseta feeder/match EnergoTeam Rubin m/gr. Stoc Magazin. Rating: 0%. 0 Review-uri. ,00 LEI. Adauga in cos. Adauga in wishlist Adauga la comparare. Lanseta match Trabucco Precision Allrounder m/60gr. Stoc Furnizor. Rating: 0%. 0 Review-uri. .    

 

Lanseta energoteam rubin match-feeder 3 60m free download. Photos | Lancement officielle des produits AssurTous Santé et AssurTous Accident



   

Adauga in cos. Adauga in wishlist. Livrare prin curier, h oriunde in Romania. Ridicare personala din Bucuresti, Strd. Progresului Peste Consultanta de la pescari specializati 44 Pana la 6 rate fara dobanda cu card bancar. Skip to the end of the images gallery. Skip to the beginning of the images gallery. Ai cumparat acest produs? Spune-ne parerea ta! Adauga un review. Intrebarile clientilor Intrebari: 0. Pune o intrebare despre acest produs Pune o intrebare. Zic mai frate,daca astea doua sunt atat de ieftine si fac asa treaba buna,iti dai seama Maver-ul cum lucreaza,daca a costat 3 mil?!

Le vand,apoi,ies cu Maver-ul minune la pescuit. Ce crezi? Lansez,asez lanseta pe cracan si astept sa traga un peste,oricare,orice,numai sa traga. Si trage. Era sa-mi stea inima. Nu-i vorba,nu as fi vandut maver-ul in veci doar era cadou de la o persoana speciala ,dar nu trebuia sa le vand inainte de a pescui si cu blestemata aia de maver.

Dar nu mai vreau sa-mi amintesc,parca vad si acum varful verde cum se arcuia frumos intr-o parte cand tragea pestele,apoi revenea si iarasi se arcuia,offfff Si altceva: in vara parca,am avut bani sa-mi cumpar si eu 2 lansete preston,aveam un buget de vreo ron dar am renuntat la idee, crede-ma,sunt patit cu maver-ul,adica sunt patit cu diferenta dintre o lanseta scumpa si una ieftina.

Daca accepti un sfat eu numai asa voi face de acum incolo ,cumpara-ti o lanseta pe care ai vazut-o la altcineva,care ai vazut-o cum lucreaza,de la lansat pana la Imi cer scuze celor care detin lansete scumpe,nu am vrut sa spun ca acestea ar fi proaste,am vrut sa spun ca se poate intampla ca cele scumpe sa nu fie neaparat si cele care ti se potrivesc.

Este o lanseta potrivita pentru pescuitul pe rauri dar se poate folosi si pe Dunare in zonele unde nu suntem nevoiti sa pescuim cu cosulete de peste 60gr. Pe lacuri este potrivita pentru pescuitul al distante mici si medii la orice specie de peste. Lanseta este desutul de usora si este echipata cu inele cu picior lung lafel ca cele de match.

Am 2 de vreo 3 ani.



Comments

Popular posts from this blog

Lexmark x2600 driver download windows 10 -

- MS Office Product Key in (% Working Keys)

How To Fix the DS4Windows Not Detecting Controller Error.GitHub - Ryochan7/DS4Windows: Like those other ds4tools, but sexier